Đoković o tajanstvenoj bočici: Ne mogu sada govoriti o tome, saznat ćete istinu vrlo brzo

Novak Đoković će u nedjelju protiv Nicka Kyrgiosa po osmi put u karijeri igrati finale Wimbledona i tamo pokušati osvojiti svoju sedmu titulu.

Meč za veliki trofej izborio je nakon polufinalnog trijumfa protiv Britanca Camerona Norrieja sa 2:6, 6:3, 6:2, 6:4 za dva sata i 34 minute igre.

U osmini finala protiv Tima van Rijthovena Srbin je konzumirao nešto iz svoje bočice. Đoković je prije konzumacije nepoznatog sadržaja pokazivao na bočicu, sigurno svom timu.

Mnogima je izgledalo kao da ispituje treba li sada to konzumirati. Kada je dobio ‘zeleno svjetlo’, nije popio to što je bilo u njoj, nego samo udahnuo. Sve to izgledalo je jako čudno, a engleski mediji istaknuli su da je najbizarnije što se netko potrudio u boci sakriti što god da to je.

Đokovića je pitanje o tome dočekalo nakon trijumfa protiv Norrieja. “Čarobni napitak“, kazao je Novak i slatko se nasmijao. “To je sve što mogu reći. Pomaže. Saznat ćete vrlo brzo, ne mogu sada govoriti o tome sada. Vrlo brzo ćete saznati“, poručio je.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime