Navijači Stuttgarta otkrili najveću Demirovićevu manu na pripremama u Japanu: To me kod njega posebno živcira

Aktuelni njemački viceprvak Stuttgart gubio je 3:0 od ekipe Kyoto Sanga u Japanu na predsezonskoj turneji, ali je na kraju uspio preokrenuti za konačnih 5:3.

Stuttgart se uveliko sprema za novu sezonu, dok mu je današnji rival bio domaći predstavnik Kyoto. Zanimljiv je bio rezultat prvog poluvremena od 3:0, da bi nastavak donio pet pogodaka popularnih ‘Švaba’.

U timu koji sa klupe vodi sjajni Sebastian Hoeness starter je bio i bh. reprezentativac Ermedin Demirović, koji je nedavno stigao iz Augsburga, no nije se baš proslavio. Igrao je 45 minuta i uglavnom trpio kritike na društvenim mrežama.

“Može li Demirović prestati da sjedi na travi poslije svakog kontakta? To me kod njega posebno živcira”, napisao je jedan od navijača Stuttgarta na društvenoj mreži X, dok je drugi zapazio još jednu manu u igri bh. napadača.

“Dovraga, stalno je u ofsajdu, mora bolje pratiti situaciju na terenu”, jasan je bio navijač kluba koji je prethodne sezone oduševio nogometnu javnost.

Definitvno smo mogli vidjeti niz negativnih komentara na račun Demirovića, ali mu je definitivno prerano suditi, obzirom da je tek stigao u novi klub i da ovo nisu takmičarske utakmice.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime