Xabi Alonso i Klopp padaju u drugi plan: Perez priredio veliko iznenađenje za klupu Reala

Carlo Ancelotti (65) izgledno završava trenersku karijeru na kraju ove sezone. Real kreće u potragu za njegovim nasljednikom, a Francuzi tvrde da bi se na klupu Madriđana mogao vratiti Zinedine Zidane.

Već se neko vrijeme barata s imenima možebitnih nasljednika trofejnog talijanskog trenera, a s Realom se najviše povezuju Xabi Alonso i Jurgen Klopp.

No, moglo bi se dogoditi da ni Xabi, a ni Klopp ne preuzmu kormilo ‘Kraljevskog kluba‘. Francuzi tvrde da bi Zinedine Zidane mogao po treći put preuzeti jedan od najtrofejnijih svjetskih klubova.

Predsjednik Reala Florentino Perez spreman je proslavljenom Francuzu pružiti još jednu priliku na klupi jer vjeruje da je upravo on pravi čovjek za spektakularnu momčad koja je napravljena.

Zidane se u dobroj mjeri udaljio od Real Madrida nakon odlaska 2021. godine. Međutim, povratak na klupu u budućnosti je itekako moguć. Svi znamo da se Ancelotti neće još dugo zadržati u Realu“, navodi poznati španjolski insajder Mario Cortegana.

Popularni Zizou je u dva navrata vodio Real. Prvi mandat u razdoblju od 2016. do 2018. godine bio je vrlo uspješan, a drugi od 2019. do 2021. godine nešto manje.

S Realom je Zidane osvojio dva naslova La Lige, tri Lige prvaka, te šest drugih trofeja. Momčad je vodio u 263 susreta uz učinak od 174 pobjede, 53 remija i samo 36 poraza.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime