LUKAVI ‘DON CARLO’! Ma kakva skupa pojačanja, Ancelotti od igrača Reala stvara najboljeg na svijetu i istinsku zvijer

150924Ancelotti

Legendarni italijanski stručnjak i sadašnji trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, definitivno važni za jednog od najboljih na svijetu u svom poslu.

Ancelotti je na klupi ‘Kraljevskog kluba’ osvajao sve trofeje, a sada su mu čelnici aktuelnog prvaka Evrope i Španije doveli i jednog od najboljih nogometaša današnjice, Kyliana Mbappea.

Real trenutno uživa status možda i najmoćnijeg tima na Starom kontinentu, ali se svejedno još uvijek govori o dolascima na Santiago Bernabeu stadion, odnosno novim skupim pojačanjima.

No, Ancelottijev fokus je, barem ako je vjerovati španskim medijima, na tome da od jednog nogometaša Reala napravi istinsku zvijer i najmoćnijeg veznjaka na svijetu. Radi se o Ardi Guleru.

‘Don Carlo’ smatra da bi Guler u budućnosti mogao biti ključni čovjek u veznom redu madridske ekipe, te ga ove sezone planira mnogo više koristiti na toj poziciji.

“Ako u budućnosti bude igrao u veznom redu, Arda steći status jednog od najvećih svih vremena”, rekao je proslavljeni italijanski stručnjak.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime