Ancelotti o spornoj situaciji s Modrićem iz sudačke nadoknade: “Samo jedna osoba ima odgovor na to pitanje”

250924Ancelotti

Nogometaši Real Madrida su u susretu 7. kola La Lige pobijedili ekipu Alavesa 3:2 i tako stigli do pete pobjede u ligaškom dijelu sezone.

Branitelji titule vodili su 3:0 do 85. minute, a zatim su si s dva primljena pogotka u dvije minute zakomplicirali život. Luka Modrić igrao je od 69. minute za Real, a u 96. minuti zaradio je žuti karton.

Baš taj žuti karton za kapetana Reala bilo je ono što je iznenadilo trenera ‘Kraljevskog klubaCarla Ancelottija, čiji su igrači u jučerašnjem susretu nanizali kartone zbog prigovaranja sucu.

Igrači Reala su protiv Alavesa napravili sedam faula i dobili čak četiri žuta kartona. Dio pressice nakon utakmice posvetio je i tom detalju.

Pravila su se promijenila, moramo se priviknuti na to. Dobivamo javne opomene zbog protestiranja. Moramo prestati to raditi i to je to. Bilo to pošteno ili ne, moramo se naviknuti na nova pravila.

Ono što Ancelottija nikako ne razumije jest to kako je moguće da je žuti karton za istu stvar dobio i Modrić, koji se kao kapetan po pravilima smije upustiti u razgovor sa sucem.

On je kapetan, ima pravo razgovarati sa sucem. Ako ga je dobio opomenu zbog toga… Samo jedna osoba ima odgovor na to pitanje. To je sudac“, zaključio je Ancelotti.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime