Realova svlačionica puca po šavovima: Ogorčeni Brazilac rekao Ancelottiju u lice sve što misli

270924Rodrygo-Ancelotti

Dolaskom Kyliana Mbappéa očekivalo se da će Real Madrid biti nezaustavljiv, ali na početku sezone stvari ne izgledaju baš idilično.

Upravo zbog toga bi Carlo Ancelotti mogao promijeniti sistem čime bi najveća žrtva bio Rodrygo koji je napokon odlučio jasno reći što misli o svemu tome.

Ancelotti želi probati formaciju 4-4-2 kojom bi u napadu bili Vinicius Junior i Mbappé, a za Rodryga u tom slučaju ne bi bilo mjesta u početnoj postavi.

Međutim, kako piše Diario AS i Brazilcu je više dozlogrdilo da uporno čita o tome da će on biti najveća žrtva novog Ancelottijevog sistema.

AS tvrdi da je Rodrygo imao razgovor s Ancelottijem na kojem je rekao što on misli o svim tim natpisima i provjerio je li istina da će se mijenjati formacija.

Rodrygo je Ancelottiju dao do znanja da bi bio itekako uzrujan kada bi završio na klupi jer igra u sjajnoj formi, te navodno Talijanu najviše zamjera što ne stane na kraj o glasinama vezanim za njegov status u momčadi.

Premda je Brazilac bio smiren svih tih mjeseci dok se špekuliralo o njegovoj sudbini u Realu čini se da je i njemu prekipjelo, te traži od Ancelottija da stane u njegovu obranu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime