Zna se ko je gazda! Barbarez u intervjuu za ugledni Sky Sport otkrio trojicu lidera u svlačionici ‘Zmajeva’

101024Barbarez

Njemački novinar Patrick Berger posjetio je Sarajevo dva dana prije utakmice s BiH u Zenici, a tom je prilikom napravio i veliki intervju sa Sergejom Barbarezom.

Barbarez je zaista bio veliki nogometaš, a najbolje ga poznaju u Njemačkoj, obzirom da je sadašnji selektor popularnih ‘Zmajeva’ ostavio zanimljiv trag u tamošnjoj Bundesligi.

Rođeni Mostarac ponikao je u Veležu, no već početkom devedesetih preselio se u Hannover, pa u Berlin gdje je igrao za Union, zatim Hansa Rostock, pa dvije sezone u Borussiji Dortmund, šest godina u Hamburgu i za kraj Bayer Leverkusen.

Tako je Barbarez, između ostalog, u pomenutom velikom intervjuu progovorio o tome ko su lider u svlačionici reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“Imamo tri ili četiri iskusna igrača uz bivšeg bundesligaša Seada Kolašinca ili kapitena Braunschweiga, Ermina Bičakčića. Ti momci su uz Edina Džeku lideri”, kazao je Barbarez.

Podsjećanja radi, samo tri dana nakon sutrašnje utakmice BiH protiv Njemačke u Zenici na Bilinom polju, na istom stadionu će gostovati i Mađarska.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime