NEMA VIŠE KREDITA, NEMA OPROSTA! Ancelotti odlazi, na klupu Reala sjeda najmoćniji trener u povijesti velikana

Nogometaši Real Madrida sinoć su upisali jako težak i bolan poraz na domaćem terenu od najvećeg rivala Barcelone, a konačan rezultat glasio je nevjerovatnih 4:0 u korist Katalonaca.

Real je praktično ponižen pred vlastitim navijačima, dok su golove za Barcelonu postigli Robert Lewandowski koji je pogađao dva puta, te sjajni Lamine Yamal i Raphinha.

Nakon ovakve bruke postalo je jasno da je italijanski stručnjak Carlo Ancelotti pod ogromnim pritiskom. Naime, kako saznaju izvori bliski ‘Kraljevskom klubu’, odluka je donesena od strane predsjednika Florentina Pereza.

Ancelotti neće još dugo sa klupe predvoditi igrače madridskog giganta, a njegova zamjena biti će legendarni francuski nogometaš i menadžer, Zinedine Zidane.

Navodno je Perez odlučio da vrati Zidanea u Madrid i vjeruje da je došlo do zasićenja kada je u pitanju popularni ‘Don Carlo’, pa se promjene moraju napraviti.

Francuz je već vodio Real Madrid i napravio senzaciju kada je tri puta u nizu sa ‘Kraljevima’ osvajao Ligu prvaka, te ga mnogi smatraju najmoćnijim trenerom u povijesti velikana iz prijestolnice Španije.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime