Balkanac za Balkanca: Real pronašao zamjenu za Modrića!

Prema pisanju talijanskih medija Luka Modrić je sve bliže prelasku u milanski Inter. S druge strane, Real je pronašao zamjenu za Hrvata, a riječ je o veznjaku Juventusa, Miralemu Pjaniću.

Gazzetta dello Sport uvjerena je da će potencijalni prelazak Modrića u Inter izazvati domino efekt, prema kojem bi put Madrida krenuo Juventusov Miralem Pjanić, a u Torino bi mogao Lazijev Sergej Milinković-Savić.

Inter planira 32-godišnjeg Modrića dovesti na posudbu vrijednu 15 milijuna eura,  s opcijom obavezne kupnje po isteku iste za 25 milijuna eura. Nerazzurri su Modriću pripremili plaću od 10,5 milijuna eura godišnje.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=w3osi71GOLU” width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]

S druge strane, Real kao zamjenu za Modrića želi 28-godišnjeg Miralema Pjanića, koji je u pregovorima s Juventusom oko potpisivanja novog ugovora. Nagađa se da će Bianconeri za usluge bh. reprezentativca tražiti oko 80 milijuna eura.

Eventualnim odlaskom Pjanića, Juventus bi krenuo po Lazijevog Sergeja Milinkovića-Savića. Predsjednik Biancocelestija, Claudio Lotito, za usluge Srpskog reprezentativca traži ogromnih 120 milijuna eura.

Koji klub bi najbolje prošao u ovom domino efektu?

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8xUEsiinCwM” width=”620″ height=”320″ responsive=”no”]