Ahmedhodžić, Dedić i Demirović? Ne! ‘Potpuno neočekivani’ reprezentativac BiH najavio transfer karijere

140524Gazibegović

Nekoliko bh. reprezentativaca bi tokom ljeta moglo promijeniti sredinu, a jedan od njih sada je odlučio i otvoreno najaviti transfer karijere.

Iako se nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno ne može pohvaliti pozitivnim rezultatima, što pokazuje i propuštena prilika za plasman na EURO, neki od ‘Zmajeva’ su odigrali fantastične sezone.

Ermedin Demirović i Amar Dedić briljiraju u Augsburgu i Salzburgu, dok je Anel Ahmedhodžić možda i jedina pozitivna tačka u katastrofalnom Sheffield Unitedu. Kako god, nema dileme da će uskoro napraviti iskorak u karijeri.

Međutim, kod “potpuno neočekivanog” reprezentativca BiH dešava se nešto konkretno. Naime, Jusuf Gazibegović otvoreno je najavio svoj veliki transfer.

“Kad budem donosio odluku ljeto za mene neće biti lako. Pokušat ću da poslušam svoju glavu i ponovo donesem pravu odluku kao što sam to uradio kada sam prelazio u Sturm”, rekao je jasno sjajni bek.

Gazibegović je u Sturm stigao prije četiri godine. Nakon niza jako dobrih sezona izgleda da je došlo vrijeme da konačno zaigra u nekom većem timu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime