BEZOBRAZNO: Messi ne želi produžiti ugovor sa PSG-om zbog ‘sramote’ u kojoj je upravo on najveći krivac!?

180323Messi

Argentinskom reprezentativcu Lionelu Messiju na kraju ove sezone ističe ugovor sa PSG-om i veliko je pitanje da li će isti produžiti.

Otkako je Messi 2021. godine prešao iz Barcelone u PSG, spominje se i njegov mogući povratak u Kataloniju, a sada se ponovo uključila ta opcija.

Iako se njegov otac Jorge Messi, koji mu je ujedno i agent, ljuti kada ga pitaju za to, sam igrač navodno je raspoložen da se vrati u klub u kom uživa status najveće legende.

Argentinskoj zvijezdi ugovor sa Parižanima ističe u junu, dok je trener Christophe Galtier potvrdio da su pregovori već u toku. Krajem 2022. godine igrač je postigao usmeni dogovor sa PSG-om, ali razlog zbog kojeg se sada koleba je navodno eliminacija iz Lige prvaka.

Podsjećanja radi, prvak Francuske eliminisan je već u osmini finala najelitnijeg klupskog takmičenja, a to je veliki neuspjeh, moglo bi se reći i sramota, uzimajući u obzir sa kakvim igračkim kadrom raspolažu.

Međutim, mnogi su mišljenja da je upravo Messi najveći krivac za njihovo ispadanje, pa bi tako on trebao biti zadnji čovjek koji će prigovarati u vezi sa tim.

Godinama unazad glavni i prioritetni cilj kluba je to da se popnu na krov Evrope. Ipak, to im ne polazi za rukom iz sezone u sezonu, uprkos silnim zvijezdama.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime