Bliži se veliki trenutak, Di Maria samo jednim “likeom” na instagramu otkrio ime svog narednog kluba

140522DiMaria

Bliži se trenutak kada će Angel Di Maria zaigrati za još jednog evropskog velikana i to iz četvrte različite Lige petica.

Argentincu na kraju sezone ističe ugovor sa PSG-om, a klub napušta kao najbolji asistent u povijesti ekipe sa ‘Parka prinčeva’ nakon dugih sedam godina.

Pored toga što ima 34 godine, Di Maria je i dalje među najboljim nogometašima na svojoj poziciji i neće brinuti za svoju budućnost. Na stolu već ima novu ponudu i transfer je vrlo blizu realizacije.

Mediji u Italiji uveliko bruje o tome da je Juventus naredna destinacija igrača, a jednim “likeom” na instagramu je i on sam potvrdio mogući prelazak u redove ‘Stare dame’.

Juve je objavio svoj dres za narednu sezonu, a svima je privuklo pažnju to da se Di Maria našao u grupi igrača koji su kliknuli “sviđa mi se” na novu gartnituru dresova torinskog velikana.

U Italiji su svakako jako zainteresovani za sjajnog 34-godišnjaka, te su kontakti sa menadžerom Jorgeom Mendesom već uspostavljeni. Prema nekim informacijama na godišnjem nivou bi imao platu od sedam milijuna eura plus bonusi, ali nepoznata je dužina trajanja ugovora.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime