BOMBASTIČAN POSAO: Messi u Inter Miami lično dovodi jednog od najboljih golmana svijeta godinama unazad!?

Legendarni argentinski reprezentativac Lionel Messi već se itekako navikao na novu sredinu i okruženje u novom klubu, Interu iz Miamija.

Naravno, šef kluba, David Beckham, učinio je apsolutno sve da se Messi osjeća što bolje i Argentinac je jedan od protagonista u igri tima iz Miamija, a ne tako davno donio im je i prvi trofej u povijesti.

Svakako da je aktuelnom osvajaču Zlatne lopte data mogućnost da se pita o nekim transferima Inter Miamija, dok su mu se u ekipi pridružili nekadašnji suigrači iz Barcelone, Jordi Alba i Sergio Busquets.

U međuvremenu, Messi lično radi, prema navodima inostranih medija, na golmanskom transferu u klubu. Naime, navodno je osvajač Svjetskog prvenstva u Inter pozvao španskog čuvara mreže, Davida de Geu.

De Gea je nakon velikih 12 godina završio svoju epizodu u dresu engleskog velikana Manchester Uniteda minulog ljeta, te je još uvijek slobodan igrač.

Svakako bi za Amerikance odlična stvar bila i to što ne bi morali plaćati obeštećenje jer je, kao što smo i napomenuli, De Gea trenutno bez kluba. Bez bi ovo bio jedan od izuzetno zanimljiv poslova na nogometnoj sceni.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime