Brutalne scene na Wembleyju: Mađarski ultrasi vrijeđali tamnopute redare, morala je intervenirati i specijalna policija

131021Wembley-Madari

U dvoboju grupe I Engleska i Mađarska remizirale su 1:1, a susret na Wembleyju obilježili su neredi gostujućih navijača.

Mađarska je povela u 24. minuti pogotkom Rolanda Sallaija iz penala, a europski viceprvaci poravnali su u 37. minuti pogotkom Johna Stonesa. U nastavku dvoboja ‘Gordi Albion‘ je dominirao, ali nije uspio probiti gostujući bedem.

Susret na kultnom Wembleyu obilježili su neredi gostujućih navijača, koji su se vrlo brzo nakon početka dvoboja sukobili s policijom.

Sve je eskaliralo kada je policija ušla na tribinu s mađarskim navijačima kako bi privela jednog gostujućeg ultrasa zbog rasističkog vrijeđanja tamnoputih redara.

Kada je policija uhvatila prijestupnika, došlo je do naguravanja i tučnjave s ostalim navijačima. Red je uspostavljen tek kada se na tribini pojavila specijalna policija s palicama.

Podsjetimo, reprezentacija Mađarske je minulog ljeta kažnjena s tri domaća susreta bez gledatelja zbog rasističkih nereda navijača za vrijeme EURO-a, a sada će gotovo sigurno dobiti novu kaznu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime