BRŽE OD OČEKIVANOG: Đoković najavio odlazak u penziju, do kraja karijere mu je ostao još samo jedan posao

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je stigao do 24. Grand Slam titule i tako najavio da bi uskoro mogao u zasluženu penziju koja ipak dolazi ranije od očekivanog.

Na igri sjajnog Srbina nisu vidljive godine i s pravom se smatra kako je bez problema spreman na dodatnih nekoliko sezona na najvećem nivou.

Ipak, ono što Đokovića sve više odvaja od terena je sasvim prirodna potreba da što više vremena provodi sa porodicom, a do kraja mu je ostao samo još jedan posao.

Prvi reket svijeta zacrtao je osvajanje Olimpijskih igara naredne sezone u Parizu, nakon kojih bi mogao konačno u zasluženo uživanje u plodovima blistave karijere.

“Interesantno je to u vezi Olimpijskih igara. To mi je jedan cilj i nadam se do kraja karijere da će biti ostvaren. Svake četiri godine razmišljam, ako sad ne završavam karijeru, u Parizu ću, ako ne završim, onda idemo do Los Angelesa. Od mnogih faktora zavisi, mnogo od faktora u srcu i duši. Ako imam motivaciju da se probudim, pored toga što sam otac dvoje djece i činjenice da ih ostavljam na mjesec i više dana, ako to ima smisla za mene i uži krug ljudi, onda ću nastaviti da igram. Koliko, ne znam”, nagovijestio je Đoković.

Iako će se u Francuskoj igrati na šljaci, nema dileme kako će selekcija Srbije na čelu sa Đokovićem biti ozbiljna prijetnja ostalim rivalima na velikoj smotri. Posljednji ples?

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime