BUCKSI OSTAJU BEZ SUPERSTARA: Giannis Antetokounmpo nagovještava odlazak iz Milwaukeeja?!

Superstar Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo vrlo brzo će steći pravo na trogodišnje produljenje ugovora s franšizom. No, ‘Greeek Freak’ nije siguran treba li potpisati.

Giannisu je 2020. godine potpisao petogodišnji ugovor s Bucksima. Ovog puta, njegova briga je posvećenost franšize da osvoji naslov NBA prvaka.

Pravo pitanje neće biti ove godine, u brojkama to nema nikakvog smisla. No, iduće godine, idućeg ljeta to bi imalo više smisla za obje strane. Čak i tada, ne znam“, kazao je u intervjuu za NY Times.

Ne bih bio najbolja verzija sebe da ne znam da su svi na istoj razini razmišljanja, da svi idu na prsten, da će svi žrtvovati vrijeme daleko od obitelji kao ja. I ako ja to ne osjećam, ne potpisujem“, poručio je Grk.

Giannis tvrdi da ne osjeća pritisak da osvoji naslov u organizaciji. No, kada počne da ga osjećati, tada će donijeti odluku da karijeru nastavi negdje drugdje.

Nikada neće biti ljutnje na Buckse. Vjerujem da smo imali 10 predivnih godina i nema dileme da sam dao sve za grad Milwaukee. Sve. Svake noći, čak i kada sam ozlijeđen. Ja sam dio ove franšize i ovog grada. ‘Krvarim’ zeleno. Osjećam to“, zaključio je košarkaš.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime