Čak ni Grealisovoj majci nisu jasni zvižduci za njenog sina: Često me pita o tome, ali ja nemam odgovor

KGrealish

Majka Jacka Grealisha iz utakmice u utakmicu sinu postavlja pitanje o tretmanu kojeg dobija na utakmicama, a ni nogometaš Manchester Cityja nema odgovor zašto je to tako.

Iako je van terena vrlo zanimljiva ličnost koja plijeni puno pažnje, o kojoj britanska javnost često piše više nego o dostignućima s nogometnom loptom, nogometaš Cityja je jedan od najposvećenijih nogometaša humanitarnom radu bez ikakvih mrlja u karijeri.

No, protivnički navijači mu zvižde iz utakmice u utakmicu, iako nemaju konkretan razlog za takvim stvarima. To je pojava koja smeta njegovoj majci, a sve Grealish je sve otkrio nakon utakmice protiv Arsenala u nedjelju.

Engleski reprezentativac je priznao da nikada nije razumio zbog čega je predmet takvog tretmana.

“Uvijek se pitam zašto mi protivnički navijači zvižde. Moja mama također me uvijek pita o tome, a ja zapravo nemam odgovor. Na svaki gostujući teren na koji odem, izvižde me, a ja nemam predstavu zašto je to tako. Samo pokušavam to pretvoriti u nešto pozitivno ili u kompliment”, rekao je Englez.

Talentovani krilni napadač je i ranije govorio o istom problemu i sve je gledao kao na šalu. Međutim, kako se stvari ponavljaju iz godine u godinu, čini se da njegovoj majci to sve teže pada.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime