Cibona će bez pomoći grada i države biti primorana staviti ključ u bravu

Zbog pandemije koronavirusa hrvatski i evropski košarkaši velikan Cibona je u izuzetno teškoj stituaciji i bez pomoći grada moguć je najgori scenario.

Direktor Košarkaškog kluba Cibona Domagoj Čavlović nada se pomoći grada Zagreba i hvratske Vlade.

Iz Središnjeg državnog ureda za sport rekli su kako su osigurali oko 40 miliona kuna za 3.000 zaposlenih u sportu, ali pitanje je koliko će to biti dovoljno s obzirom na to da je ugovorno vezanih djelatnika u sportu mnogo više od pomenute cifre, navode hrvatski mediji.

“Ja sam odgovorna osoba i moram voditi klub, a u tome mi pomažu i neki od onih koje sam poslao na burzu. Inače, sebi sam smanjio plaću 50 posto. Raskinuli smo ugovore s Gibsonom, Rebecom, Katićem, Novačićem, Ljubičićem, zasad i s Bilinovcem. Dakako, uz mogućnost da s nekima i obnovimo suradnju kada počnemo slagati ekipu za sljedeću sezonu.” – kazao je Čavlović.

“Ako ne dobijemo ništa od Grada, ako nam se začepe prihodi, onda jesmo. Nažalost, u ovom trenutku niko živ ne zna parametre. Ovo stanje može poljuljati svakoga, a ne samo Cibonu.” – ističe direktor na pitanje da li je Cibona na rubu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime