‘DOGOVOR I VIŠE NEGO MOGUĆ’: Liverpool šalje Jotu u Chelsea u zamjenu za zvijezdu u očajnoj formi

Nogometni klub Liverpool planira rekonstrukciju na ljeta, a njeni tragovi će biti vidljivi isključivo na pozicijama u veznom redu gdje Klopp ima rizične prioritete.

No, krenimo prvo sa Diogom Jotom. Portugalac nije dugo igrao zbog povrede, ali je u punoj fizičkoj spremi jedan od najkorisnijih nogometaša na terenu za ‘Redse’.

Upravo zbog toga navijači ovog tima smatraju kako uprava vuče katastrofalan potez jer se rješava napadača koji itekako zna da postigne gol i bude od velike koristi na terenu u zamjenu za zvijezdu ‘Plavaca’ u očajnoj formi.

Pedro Almeida – portugalski stručnjak za transfere prenosi kako je dogovor prema kojem Jota ide na Stamford Bridge u zamjenu za Masona Mounta i više nego moguć ovog ljeta!

Englez je u očajnoj formi i neprepoznatljiv je u dresu Chelesaja, ali Klopp u njemu vidi jednu od najvažnijih meta i neće birati sredstva da dođe do njegovog potpisa. To će na svojoj koži, čini se, najbolje osjetiti omaleni Jota.

Pored Mounta, očekuje se da Liverpool na pojačanja u veznom redu izdvoji preko 100 miliona funti, prenose otočki mediji. Vrelo ljeto na Anfieldu.

1 komentar

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime