DOTAKAO JE DNO: Ronaldo na vrhuncu nemoći napravio očajan potez, Saudijci traže odlazak iz zemlje!?

Cristiano Ronaldo se kroz karijeru pokazao kao očajan gubitnik, a javnost u Saudijskoj Arabiji dobila je samo mali repertoar nakon poraza nervoznog napadača.

Al-Nassru od njegovog dolaska ne ide kako treba u domaćem prvenstvu, a poraz protiv ljutog rivala Al-Hilala samo je dodatno podgrijao temperaturu u svlačionici.

Ronaldo je odigrao još jedan loš susret, a nakon posljednje zvižduka je “nasjeo” na provokaciju sa tribina i uzvikivanje imena njegvog najvećeg rivala kroz karijeru.

Na pomen Messija, Ronaldo se očajnički uhvatio za međunožje, što je u Saudijskoj Arabiji, ma koliko god uticajni i veliki bili, neprihvatljiv potez. U Evropi je to malo blaži slučaj, no, Portugalac odavno nije tamo.

Zbog svega učinjenog navijači i javnost traže od Al-Nassra prekid skupocijenog ugovora, te deportaciju legendarnog napadača koji je podigao veliku prašinu dolaskom u njihovu zemlju.

Iz Al-Nassra se još uvijek niko oglašavao jer se razmatra težina i način kazne, ali je sigurno da ni tamošnja uprava ne odobrava slične poteze najveće zvijezde. Ronaldo je dotakao dno.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime