E ovo se stvarno ne viđa često: Liverpool prodaje sjajnog Japanca u čak PET rata!

220622Minamino

Predstavnici Liverpoola i AC Monaca dogovorili su transfer japanskog reprezentativca Takumija Minamina (27).

Minamino je odigrao važnu ulogu u netom završenoj sezoni u momčadi Jurgena Kloppa, pogotovo kada su Carabao i FA kup u pitanju. Da nije bilo njegovih pogodaka (sedam u dva turnira), Liverpool se ne bi dokopao finala, a kasnije ni trofeja u ovim natjecanjima.

Međutim, to nije nešto što je oduševilo Japanca čija je minutaža u Premier ligi i Ligi prvaka bila mizerna. On je nedavno poručio kako čak ni ti golovi i dobre igre nisu nailazile na povećanje minuta, te da je igrao u susretima koji su bile manje važni.

Sada će nakon što je ranije bio posuđen Southamptonu, napustiti Liverpool u koji je stigao iz Red Bull Salzburga 2020. godine u transferu vrijednom devet milijuna eura.

Sljedeća destinacija bit će Monaco koji je pristao platiti 15 milijuna eura za japanskog reprezentativca, uz tri milijuna eura bonusa, a ono što je posebno zanimljivo je da će novac biti isplaćen u čak pet rata!

Tako nešto se obično očekuje kada su pozamašniji transferi u pitanju, ali Monaco i Liverpool su očito pronašli način koji odgovara i jednoj i drugoj strani.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime