FIFA DOBILA UPOZORENJE: Katar je igrao prijateljske susrete u tajnosti, i to s vrlo jasnim ciljem

191122Katar

Nogometna reprezentacija Katara uoči Svjetskog prvenstva odigrala je velik broj prijateljskih susreta, čak sedam, a na njima im je suđenje bilo previše naklonjeno.

Naime, nogometaši Katara Izveli su “previše” penala i zbog toga je jedan FIFA-in dužnosnik poslao upozorenje svojim nadređenima, otkriva Daily Mail.

Katar je u zadnja četiri prijateljska susreta ostvario četiri pobjede, s tim da su im u njima suđena tri penala. Pobjeđivali su redom Gvatemalu 2:0, Honduras 1:0, Panamu 2:1 i Albaniju 1:0. Od šest pogodaka, tri su Katarci zabili iz penala.

Neki od prijateljskih susreta igrani su iza zatvorenih vrata, nisu se mogli pogledati uživo na stadionu, na televiziji ni preko interneta. FIFA je dobila službeno upozorenje od jednog svog dužnosnika koji se bavi integritetom utakmica.

Postoje indicije da je Katar u zadnjim prijateljskim susretima namjerno stvorio pozitivan omjer protiv latinoameričkih reprezentacija kako ne bi ušao kao autsajder u susret protiv Ekvadora na otvaranju Svjetskog prvenstva u nedjelju.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime