Francuz opet u središtu pozornosti: Nitko se s ugledom Barcelone ne igra kao Ousmane Dembele

040722Dembele-Barcelona

Francuski nogometaš Ousmane Dembele nastavlja se poigravati s Barcelonom kao da je neka igračka, a ne jedan od najvećih svjetskih nogometnih klubova.

Velika financijska kriza u Barceloni je rezultirala da se brojni nogometaši igraju s renomeom i ugledom ponosa Katalonije.

Nogometaš koji već mjesecima zadaje glavobolje čelnicima Barcelone je definitivno Ousmane Dembele kojem je istekao ugovor s višestrukim prvakom Europe.

Činilo se da je u posljednjih nekoliko dana napravljen pomak te da je Dembele odlučio ostati u Barceloni i potpisati novi ugovor, ali to izgleda neće biti slučaj.

Dembele će ostati ako prihvati naše financijske uvjete, Nikome ni za što ne postavljamo vremenska ograničenja“, ranije je rekao predsjednik Barcelone Joan Laporta.

Naime, Dembele je imao rok da u nedjelju do 21 sat odgovori na posljednju Barceloninu ponudu za potpis novog ugovora, ali od Francuza ni traga, ni glasa.

Ovo znači da se sjajni ofenzivac neće pojaviti na prozivci i medicinskim pregledima zakazanim za ponedjeljak što u konačnici može predstavljati novi veliki problem za trenera Xavija.

Barcelona je 25-godišnjem Dembeleu odlučila smanjiti primanja za 40%, odnosno između 6 i 7 milijuna eura što se njemu očigledno nikako ne sviđa.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime