‘Gdje ima dima, ima i vatre’: Dušan Vlahović bi u januaru mogao šokantno pojačati giganta Premier lige?

Fabrizio Romano je pozvan da ‘gasi požar’, ali je svima jasno da tu ima mnogo više od čistih nagađanja medija u Italiji.

Pouzdani novinar okarakterisao je vijesti o Vlahovićevom transferu kao “nepotrebne”, a ne lažne, što odaje da situacija u Juventusu nije bajna.

Naime, italijanski mediji prenijeli su inforamciju da je Arsenal obnovio interes za Dušana Vlahovića nakon što ga ljetos nisu uspjeli dovesti u London.

‘Topnici’ su svjesni da Vlahović nije zadovoljan u Torinu ma koliko to iz ‘Stare dame’ pokušali sakriti i u januaru će izvesti novi pokušaj njegovog potpisa.

Mikel Arteta lobira na transferu, a navodno je pripremljena ponuda od čak 115 miliona eura, što će Juventus teško dobiti, prenosi Calcio Mercato.

Srpski golgeter je zbog stila igre u Juventusu na čijem je kormilu Max Allegri već izgubio prepoznatljivu formu i na sve većem je udaru tamošnje javnosti.

Čini se da će Juventus biti na prekretnici i da se već sada “vaga” situacija: Vlahović ili rekordna svota novca u klupske kase nakon nekoliko godina i transfera Paula Pogbe u Manchester United.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime