Griezmann je spreman da sebi ‘spusti cijenu’ samo kako bi prešao u velikana koji je trenutno za njega pravi ‘BINGO’

Francuski napadač Antoine Griezmann zaigrao je u prethodne dvije utakmice svoje reprezentacije kao starter.

Dok, s druge strane, situacija u klubu je potpuno drugačija. Griezmann je za Atletico tek u derbiju sa Realom odigrao svih 90 minuta, a do tada je uvijek bilježio po 30-ak minuta s klupe.

Svima je već jasno da je Francuz sve osim zadovoljan sa minutažom koju mu “na kapaljku” daje trener ‘Jorgandžija’ Diego Simeone.

U međuvremenu, inostrani mediji donose senzacionalne vijesti. Naime, 31-godišnjak je navodno spreman smanjiti svoja finansijska potraživanja samo kako bi otišao iz Madrida.

Kao najzainteresovaniji za njegove usluge pojavio se talijanski velikan Juventus. ‘Stara dama’ muku muči sa ofanzivcima, te ponekad djeluje da je Vlahović u napadu potpuno sam.

No, prvo što treba da se završi jeste priča između Atletica i Barcelone, te se vjeruje kako će ‘Jorgandžije’ na kraju i otkupiti Griezmannov ugovor koji je na pozajmici u glavnom gradu Španije.

Ugledna Gazzetta izvještava kako Juve već radi na transferu francuskog internacionalca, a samom igraču je najbitnije, pa pod cijenu svega, da ima što više minuta na terenu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime