Hazard poručuje navijačima Real Madrida: Nadam se da će mi suditi prema onome što pokažem u drugoj sezoni

Hazard

Nogometaš Real Madrida Eden Hazard iskreno je rekao da je njegova prva sezona u dresu Kraljevskog kluba loša te da se nada kako će sljedeće godine popraviti utisak kod navijača.

Hazard je odigrao izuzetno lošu prvu sezonu u Real Madridu najviše zbog povreda koje je konstantno obnavljao. I sam je svjestan toga, ali u drugoj sezoni najavljuje velike stvari.

“Moja prva sezona u dresu Real Madrida je bila jako loša. Ovo je sezona adaptacije, a nadam se da će mi navijači suditi po drugoj sezoni i onom što sljedeće godine pokažem. Na meni je da budem u dobroj formi, ekipa je dobra i ovo je jedno sjajno iskustvo, a imam i još četiri godine ugovora tako da sam miran.”

Za kraj, Hazard je otkrio kako provodi vrijeme u izolaciji, kakva je situacija s njegovom povredom zgloba i kako gleda na koronavirus koji je u potpunosti blokirao gotovo čitavu Evropu.

“Trenutno sam dobro, uvijek sam u kući i dobro pazim na sebe. Izvadili su mi konce i opet mogu hodati, a također mogu trenirati nešto jače. Bojim se, naravno, prije svega tog ‘širenja virusa’, a brinu me i druge ugrožene grupe ljudi koji imaju puno više problema nego ja.” – proučuje Hazard.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime