Ima status legende, a sada postaje čovjek od skandala? Ronaldo ponovo ‘razdrmao’ Portugal onim što je napravio danas

071222Ronaldo

Cristiano Ronaldo našao se sinoć po ko zna koji put u centru pažnje jer je bio vidno nezadovoljan zbog odluke Fernanda Santosa da ga ostavi na klupi za rezerve.

Tek u finišu utakmice Santos je pozvao 37-godišnjaka da uđe u igru, a to je uradio nakon što su navijači s tribina skandirali njegovo ime i tražili da na sceni vide jednog od najboljih nogometaša u povijesti ovog sporta.

Koliko je bivša zvijezda Manchester Uniteda bila razočarana ovakvim potezom svog selektora dovoljno govori to što je po posljednjem sudijskom zvižduku odmah otišao put svlačionice, te nije proslavio pobjedu sa suigračima.

Ipak, danas novi skandal. Španski mediji izvještavaju da Ronaldo nastavlja da iznenađuje Portugalce svojim potezima i jutros nije došao na trening.

Naime, poslije utakmice običaj je da igrači koji nisu bili dio prve postave dan kasnije odrade normalan trening, dok oni koji su počeli utakmicu idu u teretanu i rade lakše vježbe oporavka.

Tako su jutros svi očekivali da se Ronaldo pojavi na terenu sa igračima koji su sinoć meč počeli sa klupe ili nisu uopšte igrali, ali ih je on iznenadio i nije došao na taj trening, te je svoj trening navodno odradio sa igračima koji su krenuli od prve minute.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime