JOŠ UVIJEK JE ŠEF: Ferguson uočen kako Unitedu ‘završava’ potpis najtraženijeg napadača u Engleskoj

Iako je već neko vrijeme van nogometnih krugova, Sir Alex Ferguson itekako obožava veliko povjerenje, ali i poštovanje svjetske nogometne javnosti.

Legendarni menadžer redovan je na svim utakmicama Manchester Uniteda ali se do sada nije previše pojavljivao u donošenju bitnih odluka u ovom velikanu.

No, sve do proteklih nekoliko dana kad je viđen na večeri kako “završava” ‘Crvenim đavolima’ potpis najtraženijeg pojačanja u Premiershipu predstojećeg ljeta.

Football Insider prenosi kako je Ferguson viđen na večeri sa Dougijem Freedmanom, inače sportskim direktorom Crystal Palacea čiji je Michael Olise član.

Perspektivni Englez primarna je meta Uniteda za poziciju desnog krilnog napadača, a očigledno je da se i Ferguson primio posla i odlučio pomoći novoj upravi.

Očekuje se da će Olise koštati oko 60 miliona funti koliko nije problem za isplatiti velikanu sa Old Trafforda, ali Škot je odlučio i lično uvjeriti sve u Palaceu koliko je njegov bivši klub zaista zainteresovan.

Za Engleza je zainteresovan i Chelsea, no nakon ovih saznanja, jasno je koji tim je u pol poziciji za potpis koji će od naredne sezone zaista mnogo značiti.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime