JURIŠ PO TITULU: Hajduk dovodi pet velikih pojačanja, a za njih je pripremio rekordnu svotu!

U Hajduku su svjesni da ni ove godine neće osvojiti titulu prvaka Hrvatske, ali zato glavni ljudi splitskog kluba pripremaju totalnu ofenzivu za ljetni mercato.

Mindaugas Nikoličius, sportski direktor Hajduka već neko vrijeme pomno traži pojačanja za deficitarne pozicije u ekipi Ivana Leke, a u planu je dovesti čak pet pojačanja.

Hajduk je odlučio u tih pet igrača investirati najmanje tri milijuna eura, što bi bila najveća cifra potrošena na pojačanja od ljeta 2009. godine.

Bili‘ na mercatu od skauta traže napadača, krilo, defenzivnog veznog, te lijevog i desnog beka. I za najmanje trojicu od njih spreman je platiti po milijun eura odštete, te osigurati primanja u visini od 500.000 eura godišnje.

Za Splićane će ključno biti pronaći pojačanja koja će profilno odgovarati stilu igre koji gaji Ivan Leko. Zna se da je zimus Leko inzistirao na brzim i agresivnim “box to box” igračima, ali takve nije dobio.

Na mercatu postoje igrači koji bi definitivno predstavljali pojačanja za Hajduk, ali nije ih jednostavno prvo ni prepoznati, a onda i dovesti.

Svjesni smo da brojni klubovi znaju potrošiti i daleko veće cifre na pojačanja koja se nakon toga pokazuju kao promašaji. No, želi li Hajduk biti konkurentan u narednoj sezoni, morat će pogoditi s barem trojicom od pet željenih pojačanja…

1 komentar

  1. moze li to bolje?Igraci se trebaju koncentrirati nadodavanju baluna i vise koristiti klizeči start da bi napredovali.Trebsju i uvje5bati i udarce iz kuta ili kad se ispucaje sedmerac i slične stvari.Jos tri igrača trebaju biti jaki kao Livaja da bi osvojili titulu.To su Avazijem,Krovinović,Kalinić i onaj Marokanac.Ajmo bjeli imate posla,istrenirajte sve sto sam naveo u komentarima ako želite titulu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime