Kapa dole, gospodine! Nakon što su objavili da Tuchel odlazi, Bayern je pozvao Kloppa i ostao šokiran odgovorom

Fenomenalni njemački stručnjak Jurgen Klopp će na kraju aktuelne sezone napustiti kultni Anfield i kormilo engleskog velikana Liverpoola.

Klopp je definitivno šokirao apsolutno sve saopštenjem da odlazi iz Liverpoola po završetku takmičarske godine. No, jasno je rekao da mu je potreban odmor od posla.

Međutim, mnogi mu nisu vjerovali, zbog čega su odmah krenule špekulacije o tome da će Nijemac sjesti na klupu nekog drugog velikana kada okonča epizodu u Engleskoj.

Inače, mihenski Bayern je danas obavijestio navijače i javnost da će se rastati sa Thomasom Tuchelom na ljeto koje je pred nama, pa su odmah kontaktirali Kloppa, prenose njemački mediji.

S Otoka je ubrzo stigao odgovor koji je ostavio ‘Bavarce’ u blagom šoku. Naime, Klopp je poručio da ne dolazi u obzir preuzimanje bilo kojeg kluba ili reprezentacije, čak ni giganta sa Allianz Arene.

Sve što želi je godinu dana odmora, te u tom periodu ni pod koju cijenu neće prihvatati bilo kakav angažman. Dakle, Klopp je odlučan da održi svoju riječ i zasigurno je oduševio sve ovakvim potezom.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime