Ko bi rekao! Samo se čeka odluka Uniteda, Greenwood oblači dres sedmorostrukog osvajača Lige prvaka

MGreenwoodMIL

Iako je van terena napravio neoprostivu glupost i problem, Mason Greenwood je još uvijek izuzetno tražen nogometni dragulj na radaru najvećih nogometnih klubova u Evropi.

Engleski krilni napadač čeka odluku Manchester Uniteda koji nije u zavidnoj poziciji i svaki potez se mjeri više puta. Reklo bi se, očekivano i sasvim razumno.

Kako vrijeme odmiče, sve je manja šansa da Greenwood ostane dio velikana sa Old Trafforda, ali to ga neće sputati da svoju karijeru vrati na pravi put.

Naime, engleski mediji saznaju da će sedmorostruki prvak Evrope povući konkretne poteze u slučaju da mladić i definitivno bude prekrižen kod Erika ten Haga.

Mail Sport prenosi kako je Milan navodno zainteresan za angažman Greenwooda s obzirom da je njegova budućnost u Engleskoj neizvjesna.

Uprava italijanskog velikana nema ništa protiv ovog posla, a prenosi se da bi moglo doći i do posudbe budući da mladić ima ugovor sa Unitedom do 2025. godine.

No, Milan je poduzeo korake i nema dileme kako ćemo u budućnosti dobiti rasplet ove priče. Jedno je sigurno, Greenwood nema ništa protiv još jednog mega transfera i to u trenutku kada mu ništa ne ide u prilog.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime