Kodrino otvoreno pismo Nogometnom savezu BiH: Pokušali ste me poniziti, a u suštini ste pokazali vlastitu nemoć

Sada već bivši selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, legendarni Meho Kodro, poslao je otvoreno pismo članovima Nogometnog saveza ove zemlje.

Kodro je u svom drugom mandatu na klupi ‘Zmajeva’ boravio jako kratko i smijenjen je zapravo nakon samo dvije utakmice. Naravno, to je ovog stručnjaka zaboljelo i odlučio se oglasiti otvorenim pismom.

“Niste mi dali vremena čak ni da pogriješim, a da ne kažem da je za projekat koji sam prezentirao i koji je prihvaćen od strane igrača, trebalo vremena. Vašom odlukom koja nije viđena u svijetu nogometa pokušali ste me poniziti, a u suštini ste pokazali vlastitu nemoć”, poručio je, između ostalog, donedavni selektor BiH.

Podsjećamo, Kodro je na kormilu nacionalnog tima debitovao u Zenici pobjedom nad Lihtenštajnom (2:1), a potom izgubio od Islanda u Rejkjaviku s 1:0. Nedugo nakon toga je iznenada smijenjen što je šokiralo apsolutno sve, posebno navijače.

Prema svemu sudeći će već sutra na sjednici Izvršnog odbora NSBiH za novog selektora biti imenovan srbijanski trener, Savo Milošević

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!