Koji okršaj Premijer liga je eksplodirao KVOTOM? Totenhem – Arsenal ili Borac – Sarajevo?

Najveće kvote ikada za kombinaciju! Premijer lige GORE od 17h!

Nedjelja i nedjeljni fudbal, uvijek je bila san svakog pravog fudbalskog fanatika. Kad tome dodamo da GORI atmosfera u dvije Premijer lige, definitivno znamo da će da bude prava vikend ludnica! Kako ne bi bila, kad su kvote bombastične!

U Engleskoj, „stari londonski“ derbi: Totenhem – Arsenal! Totenhem u ozbiljnoj formi ove sezone, odlučno drži poziciju na 1. mjestu tabele, dok je Arsenal na 14. mjestu. Nikako zadovoljavajuće za želje navijača popularnih „Tobdžija“! I sad najbolji dio svega, kvota na Totenhem nikad veća i nikad i nigdje jača! Pa, kako? Pa, jednostavno jer u sportskoj kladionici Meridian, kvota na pobjedu Totenhem i 4+ gola na tekmi je nevjerovatnih 6.00!

Ni malo jednostavnije nije ni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, jer Borac Banja Luka – FK Sarajevo, je sve osim opuštene utakmice. Sarajlije su prve na tabeli, dok su Banjalučani na 3. mjestu. Upravo posljednjem mjestu koji vodi u evropsku avanturu naredne sezone. Prethodnu tekmu Sarajevo je dobio u brutalno napetoj utakmici na stadionu „Asim Ferhatović Hase“, rezultatom 4:2! Na toj utakmici smo vidjeli gotovo sve: autogol, crveni karton, gol u posljednjem trenutku! Da li Banjalučani imaju snage za još jedan spektal na „Gradskom“ stadionu, kao protiv Želje (4:3)?

Ukoliko želiš da odigraš, kvota u Meridianu je najjača ikada! Kvota na pobjedu Borca i 4+ gola je nevjerovatnih 10,00!

Samo u sportskoj kladionici Meridian, sad imaš mogućnost da ukoliko se registruješ dobiješ specijalni POKLON od 20 KM za IGRU BEZ RIZIKA!

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!

21 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime