Legendarni Nijemac najavio velike promjene u Bayernu: Salihamidžić ostaje, Flick odlazi

060421Salihamidzic-Flick

Proslavljeni njemački nogometaš Lothar Matthäus smatra da će Hasan Salihamidžić ili Hansi Flick napustiti Bayern München, a on je mišljenja da je bliži odlasku trener bavarskog giganta.

Iako su Salihamidžić i Flick u javnosti obećali da će osobne nesuglasice ostaviti po strani i raditi u korist Bayerna, Matthäus ne vjeruje da će tako biti i sljedeće sezone.

Po mom mišljenju, ostanak trofejnog trenera Hansija Flicka sve je samo puka formalnost. Izjave koje su tijekom vikenda dali Hansi i Oliver Kahn, samo nameću zaključak da uopće nije jasno da će Flick ostati trener sljedeće sezone. Naprotiv. Ne vjerujem da će nastaviti suradnju nakon ove sezone. Nakon što nitko iz kluba nije dao jasnu izjavu o ostanku Flicka u Bayernu do kraja ugovora 2023. godine, odluka će biti ili ostanak Salihamidžića ili Flicka“, tvrdi proslavljeni nogometaš.

Već odavno se nagađa da bi Flick mogao naslijediti Joachima Löwa na klupi reprezentacije Njemačke nakon Europskog prvenstva ovog ljeta, a Matthäus misli da će se to i dogoditi.

Pretpostavljam da će nakon dva susreta protiv PSG-a, Flick razgovarati s čelnicima kluba i otkriti im svoju želju za prelaskom u reprezentaciju. Međutim, svi znaju da u slučaju Flickovog odlaska Bayernu mora biti dato dovoljno vremena da pronađe nasljednika, a on je u ovom trenutku u Leipzigu i zove se Julian Nagelsmann“, zaključio je Matthäus.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime