MA OVO MOŽE SAMO DINAMO: ‘Modri’ kreću u veliku operaciju povratka najboljeg u povijesti!

Povratak Mislava Oršića (30) u zagrebački Dinamo bliži je nego ikad dosad, smatraju kolege iz Sportskih novosti.

Povratak najboljeg Dinamovog strijelca u europskoj povijesti oduševio bi navijače hrvatskog prvaka, a gotovo sigurno bi mu se pred Maksimirom organizirao i veliki doček.

Kao što to već svi znamo, Oršić u Southamptonu prolazi kroz pravu agoniju, daleko je od udarne postave, potpuno je u drugom, trećem planu i prema svemu sudeći za njega više budućnosti u tom klubu više nema.

Njegov transfer u Southampton iznosio je oko 6 milijuna eura. Englezi su uplatili ‘Modrima‘ prvu ratu od 3 milijuna eura. Drugim riječima, trebali bi uplatiti još toliko. I upravo tu se dolazi kombinacije koja bi bila zadovoljavajuća za sve strane.

090123Orsic

Naime, Southampton ne bi trebao uplatiti tih preostalih 3 milijuna eura, tako da bi tu ušparali, dok bi Dinamu ostala zarada od tih 3 milijuna koji su već uplaćeni i još bi dobio natrag svojeg mezimca.

Dinamo bi tako za svega nekoliko mjeseci Oršićevog službovanja na Otoku zaradio lijepu cifru i opet u kadru imao popularnog Oršu, dok bi Southampton zadržao 3 milijuna eura na ime druge rate.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime