MAČ SA DVIJE OŠTRICE?! Liverpool odabrao ‘savršenog’ nasljednika Mohameda Salaha na Anfieldu

Sve se više špekuliše o tome da će Mohamed Salah isprazniti svoj ormarić u svlačionici Liverpoola po završetku sezone i napustiti Anfield.

Navodno je Salah privukao interesovanje klubova iz Saudijske Arabije, a koji su za njegove usluge spremni isplatiti ‘Redsima’ više od 200 milijuna eura.

Stoga su u Liverpoolu već počeli da traže zamjenu, odnosno nasljednika velikog ‘Faraona’. Football Insider tvrdi da su na Anfieldu pronašli “savršeno” rješenje.

Naime, na radaru engleskog velikana našla se zvijezda Wolverhamptona, Pedro Neto. Portugalac pruža zaista zapažene partije u dresu popularnih ‘Vukova’, ali su mnogi naravno skeptični oko toga da li je 23-godišnjak pravi izbor.

Osim Liverpoola, vrijedi spomenuti i to da se londonski Arsenal također dovodio u vezu sa Netom. Ipak, najnovije informacije govore da tim kojeg sa klupe predvodi Jurgen Klopp ima prednost.

Šta će na kraju od svega biti, ostaje nam da ispratimo. Pedro Neto bi u slučaju da definitivno obuče crveni dres, ispred sebe imao pakleno težak zadatak, a to je zamijeniti jednu od najvećih klupskih legendi.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime