Martinez okrenuo broj ‘superagenta’ i poručio: “Želim u ovu mega momčad!”

MartinezBAR

Argentinskom napadaču kao da je dosta Italije i dresa Intera s obzirom da je kontaktirao ‘Superagenta’ – Jorgea Mendesa.

Martinez je svjestan svojih kvaliteta i želi veća godišnja primanja, što mu milanski velikan i pored promjene strukture kluba ipak ne može ponuditi.

Tim povodom se udarna igla Conteove mašinerije obratila Mendesu, agentu koji zastupa neke od najvećih zvijezda u nogometu samo s jednim ciljem.

Portugalac će imati zadatak da svoj klijenta proda vjerovatno u Barcelonu, klub čiji su skauti najbolje upućeni u igre ovog golgetera.

Iako je katalonski predstavnik u korona krizi, do ljeta bi se trebao oporaviti, a novom predsjedniku će svakako njegov angažman biti na prvom mjestu, bez obzira o kojem se čovjeku radilo.

Martinez želi 5 miliona godišnje i upravo će to biti jedan od glavnih razloga zbog kojih želi u novu ligu. Drugi je naravno igra u napadu bez konkurencije i apsolutni imunitet u svlačionici.

Vrijedi istaći da se iz ove utrke ne smije isključiti i Manchester City s obzirom da u Martinezu vide mlađu verziju Sergija Aguera – apsolutnog rekordera tamošnjeg kolektiva.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime