Messi konačno sve i priznao: Cilj mu je bio osramotiti Lewandowskog na zanimljiv način pred cijelom planetom

Argentinski reprezentativac Lionel Messi priznao je kako je namjerno ignorisao Roberta Lewandowskog u duelu protiv Poljske na Svjetskom prvenstvu u Kataru prošle godine.

Messi je konačno otklonio sve dileme i priznao da je namjerno ignorisao Lewandowskog na utakmici Argentine i Poljske na Mundijalu. Leo je imao svoje razloge zašto je odlučio da šuti kada bi mu napadač prišao, dok ga je pokušao i poniziti driblingom.

“Zasmetale su mi njegove izjave jer sam zaista mislio ono što sam rekao o njemu i nisam očekivao da će tako uzvratiti. Ignorisao sam ga tokom utakmice, bio sam ljut i smatrao sam da nije trebao reći takve stvari. Jesam li ga namjerno driblao? Jesam”, kazala je legenda Barcelone.

Podsjećamo, Messi je tokom govora na dodjeli Zlatne lopte 2021. godine spomenuo Lewandowskog i poručio kako on zaslužuje tu nagradu zbog svega što je napravio u dresu minhenskog Bayerna.

Međutim, Poljakov odgovor na to bio je taja da su Messijeve priče prazne, što je žestoko uvrijedilo aktuelnog osvajača Zlatne lopte koji je odlučio odreagovati na svoj način.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime