NA IZNENAĐENJE SVIH: Mourinho izbjegao tešku kaznu unatoč skandaloznom ponašanju

210922Mourinho

U sedmom kolu Serie A Roma je pred svojim navijačima s minimalnih 0:1 izgubila od Atalante, a najupečatljiviji detalj susreta bio je crveni karton Joseu Mourinhu u 57. minuti.

Portugalski trener je “podivljao” na suca Danielea Chiffija kada je vidio duel Nicola Zaniola i stopera Atalante u kaznenom prostoru gostujuće momčadi, a nije dosudio penal za Romu.

Mourinho je izvan sebe, lamatajući rukama i galameći psovke, uletio u travnjak i krenuo prema sucu. Galamio mu je na portugalskom: “Jei se! Kučino! Ku*vin sine!“, na što mu je Chiffi odgovorio crveni kartonom.

Bio je čisti penal. Pitao sam kasnije Chiffija zašto ga nije dosudio i da mi kaže je li to bilo jer Zaniolo nije pao na travnjak. Zato ću morati promijeniti svoje savjete igračima. Moram im reći da ne ostanu na nogama, da ne idu na loptu, nego da se ponašaju kao klaunovi koji se bacaju u bazen jer je očito da će tako jedino dobiti penale“, kazao je Mourinho nakon susreta.

Serie A je objavila kako će Mourinho biti kažnjen samo sljedeće kolo, u kojem Romu čeka gostovanje kod milanskog Intera. Prema pisanju Corriere dello Sporta, to znači da Chiffi u svojem izvještaju nije naveo Mourinhove uvrede jer je za njih predviđena kazna od najmanje tri utakmice.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime