Najtužnija priča zimskog mercata: Odrekao se i novca samo da ostvari dječački san, a oni su mu sve to SUROVO upropastili

Barcelona je u zimskom prijelaznom roku zadnjeg dana pokušala dovesti barem jedno pojačanje, a najveća želja bio im je Sofyan Amrabat iz Fiorentine.

Marokanski reprezentativac učinio je sve da pređe u katalonski klub i pokazao da mu novac uopće nije važan kako bi ostvario svoj dječački san, ali na kraju nije uspio u tome.

Barcelona je tijekom zadnjeg dana prijelaznog roka na sve načine pokušala uvjeriti Fiorentinu da pristane pustiti Amrabata na posudbu i čak su u sve to uključili i 26-godišnjeg Marokanca koji je vršio pritisak na klub, ali uzaludno.

Amrabat je pošto poto htio karijeru nastaviti u Barceloni jer je to njegov san još od djetinjstva. Marokanac je odbio trenirati s klubom i izravno razgovarao s predsjednikom kako bi ih uvjerio da ga puste.

Međutim, unatoč svemu tome Fiorentina nije popuštala. Amrabat je mogao napustiti klub samo u slučaju trajnog transfera i da Barcelona plati odštetu ili odlaska na posudbu s obveznim otkupom ugovora što je za Katalonce bila nemoguća misija.

Koliko je Amrabat bio spreman na sve samo da ode u Barcelonu najbolje pokazuje njegov vapaj u zadnjim satima zimskog prijelaznog roka.

Tada je nazvao predsjednika Fiorentine Rocca Commissa i poručio mu da će u Barcelonu otići i igrati besplatno te da će sav novac koji bi dobio od ugovora u Barceloni proslijediti ‘Violi‘, ali su oni odbili i takvu opciju.

Amrabat je i Kataloncima poručio da će igrati potpuno besplatno pola godine te da novac koji bi on dobio od ugovora ide za Fiorentinu što je predsjednika Barcelona Joana Laportu oduševilo, ali ne i čelnike kluba iz Firenze koji su sve to odbili.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime