Najveći skandal u povijesti hrvatske reprezentacije: Dalić samo ‘odmahnuo’ i pokazao tko je glavni!

Hrvatska nogometna reprezentacija je pod vodstvom Zlatka Dalića ostvarila najveće uspjehe u svojoj povijesti.

Dvije medalje sa svjetskih prvenstava i finale Lige nacije govore same za sebe. Premda se znao pronaći u određenim problemima lukavi trener bi obično povlačio prave poteze.

Trener rodom iz Livna na klupi ‘Vatrenih‘ sjedi sedam godina te ne dozvoljava da izgubi kontrolu u svlačionici, a svi oni koji odstupaju od pravila ponašanja bivaju sankcionirani.

Vjerojatno najveći skandal u hrvatskoj reprezentaciji dogodio se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i to na susretu protiv Nigerije. Protagonist je bio današnji napadač Hajduka, Nikola Kalinić.

On je odbio ući u igru protiv Nigerije u samoj završnici utakmice. Smatrao je da mu pet minuta za igru koliko mu je želio dati Dalić nije dovoljno i nije želio ući.

TyC Sport je objavio i reakciju Dalića koji uopće nije gubio živce nakon što mu je pomoćnik Ivica Olić rekao kako Kalinić ne želi u igru, već je samo odmahnuo rukom.

Povukao je odmah Dalić drugog aduta te je u igru ubacio Marka Pjacu, dok je Kalinić nakon te utakmice napustio kamp hrvatske reprezentacije.

Vatreni su na kraju dogurali do finala gdje su poraženi od Francuske, a Dalić je potezom s Kalinićem praktično svima očitao lekciju što čeka one koji ne igraju po pravilima.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime