Namazano! Enrique OBEĆAO da će sa sobom u Chelsea dovesti mega pojačanje ukoliko dobije posao

Španski stručnjak Luis Enrique će u narednom periodu stići u London na drugu fazu pregovora sa upravom Chelseaja s obzirom da je jedan od glavnih kandidata za trenersku poziciju.

Kao što smo već prenosili, u igri za klupu ‘Plavaca’ je i Julian Nagelsmann. Ipak, Enrique je spremio “namazan” potez koji ga, prema pisanju AS-a, stavlja u prvi plan kod šefova engleskog velikana.

Naime, Enrique je obećao da će u slučaju da postoji i najmanja šansa, a ona je itekako moguća, sa sobom u London dovesti mega pojačanje.

Španac će iskoristiti sjajan odnos sa Gavijem i pomoći upravi da dođe do njegovog potpisa nakon što su mu ponudili sjajne uslove koji ga sve više privlače da spakuje kofere i odseli iz Katalonije.

Mladi veznjak se povezuje kao “žrtva” dolaska, odnosno povratka Lionela Messija u Barcelonu, što Chelsea u prvom redu želi iskoristiti, a nedavno je napravljen i prvi korak u vidu pregovora.

Sada Enrique nudi da upravo on bude njihov ‘joker iz rukava’ i uvjeri Gavija da postane centar i temelj njegovg projekta na Stamford Brdgeu.

Nagelsmann nema, bar što se tiče Gavija, tu moć pregovaranja jer ne poznaje lično mladića oko kojeg će se okretati cijelo poslovanje Chelsea predstojećeg ljeta. Prema pisanju AS-a, prednost je na Enriqueovoj strani.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime