NEOČEKIVANO DO MAKSIMUMA: Niko Kovač mijenja čuvenog trenera u velikanu kojeg svi izbjegavaju

Hrvatski nogometni stručnjak Niko Kovač je prošlog mjeseca dobio otkaz u Wolfsburgu zbog serije loših rezultata, ali čini se da ćemo gledati njegov ekspresan povratak.

Kovač je u Wolfsburgu proveo skoro dvije godine. Međutim, poslije lošeg niza rezultata popularnih ‘Vukova’ početkom drugog dijela sezone čelnici njemačkog kluba odlučili su mu uručiti otkaz.

Špekulisalo se o tome da bi, koliko god nevjerovatno zvučalo, Niko mogao preuzeti Liverpool. No, od toga neće biti ništa, barem ako je vjerovati najnovijim informacijama turskih medija.

Naime, Turci tvrde da će Hrvat preuzeti kormilo tamošnjeg velikana Bešiktaša, te tako naslijediti portugalskog menadžera Fernanda Santosa u Istanbulu.

Santos je jučer dobio otkaz u Bešiktašu jer nije ostvario očekivanja, pa se momčad dovela u neugodnu situaciju kada je u pitanju borba za izlazak u Evropu naredne sezone.

Nekadašnji trener Bayerna se navodno i sam ponudio pomenutom klubu i sve su prilike da će Niko Kovač sjesti na užarenu klupu koju svi izbjegavaju.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime