Neuračunljivi McGregor napravio skandal u Rimu i prebio poznatog talijanskog pjevača

171021McGregor

Irski borac i superstar Conor McGregor, prema pisanju pojedinih medija u Italiji, napravio je veliki skandal te je prebio poznatog talijanskog pjevača Francesca Facchinettija.

Prva koja se u javnosti oglasila bila je njegova supruga, kao jedan od svjedoka nemilog događaja.

Trebala je to biti lijepa večer, pozvani smo na sastanak s McGregorom. Bio je u Rimu kako bi krstio sina, zabavljali smo se i razgovarali satima. Onda je ‘iz ničeg’ udario u lice Francesca. Srećom, bili smo blizu pa nije imao priliku nastaviti, čuvala su ga njegova četiri tjelohranitelja. Francesco je bio sav krvav, a sve se dogodilo u hotelu“, otkrila je supruga ovog pjevača, Wilma Faissol pa nastavila:

Francesco je krvario, htjela sam mu pomoći, a njegovi ljudi su nas otjerali. Ostaje do 26. oktobra u Italiji, a ako ga vidite, bježite od njega. Nemojte mu prilaziti i tražiti autograme jer je nestabilna i opasna osoba.

Ovaj pjevač je u svom obraćanju javnosti pokazao ozljedu na usni koju mu je navodno nanio McGregor, a sve se dogodilo nakon višesatnog druženja i potpuno “neočekivano”.

Bez ikakvog razloga sam dobio udarac, a to se moglo dogoditi bilo kome od nas. Moji prijatelji, žena ili drugi prijatelji, svi su mogli biti žrtve. Odlučio sam tužiti McGregora jer je on nasilna i opasna osoba“, kazao je ovaj pjevač.

McGregor još uvijek nije odgovorio na optužbe.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime