Nikad motovisaniji Ronaldo najavljuje: Juventus će pokoriti Italiju, Evropu i svijet!

RonaldoJUV

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo napisao je motivirajuću objavu na društvenim mrežama kojom je poručio da je Juventus u narednoj sezoni ponovo spreman za najviše ciljeve.

‘Stara dama’ je prošle godine osvojila devetu uzastopnu titulu prvaka Italije, no opet su razočarali u Ligi prvaka gdje su u osmini finala ispali od Lyona. Zbog toga, trener Maurizio Sarri dobio je otkaz, a na njegovo mjesto stigao je legendarni veznjak Andrea Pirlo.

Igrač od kojeg se najviše očekuje naredne sezone napisao je da je spreman za treću sezonu u Juventusu.

“Dok se spremam za svoju treću sezonu u Juventusu, moj duh i ambicija su na najvišem nivou. Golovi. Pobjede. Posvećenost. Profesionalizam. Svojom snagom i uz pomoć saigrača i svih ljudi u Juventusu, ponovo ćemo raditi na osvajanju Italije, Evrope i svijeta.”

“Obaranje rekorda, preskakanje prepreka, osvajanje titula i postizanje ličnih ciljeva. Da radimo više i bolje i da odgovorimo na sve izazove koji nam se nađu na putu. Svake godine želimo biti bolji od one prije i osvojiti sve za naše navijače. Biti nositelj ove nevjerovatne i jedinstvene strasti u Juventusu i živjeti u skladu s tom historijom, uzdižući svoje ime, naše vrijednosti i standarde što je više moguće.

Mi smo Juventus.
Mi smo šampioni.
Vratili smo se jači nego ikad.
Računamo na vas
Svi zajedno!”
– napisao je Ronaldo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime