Ništa nije gotovo, pravi haos tek slijedi! Zaniolo nakon nemilih dešavanja sa Romom povlači RADIKALAN potez

Bez ikakve dileme, italijanski nogometaš Nicolo Zaniolo je od jednog od najomiljenijih nogometaša Rome postao najomraženiji član kluba.

Veznjak je nedavno odbio priliku da igra protiv Spezije, jer je od uprave Rome tražio da ga prodaju aktuelnom prvaku Milanu, velikom rivalu popularne ‘Vučice’.

Naravno, kako to obično biva na Apeninima, proključala je vrela italijanska krv kod navijača, ali i klupskog rukovodstva te je sve otišlo vrlo daleko i izvan kontrole.

Zaniolo je onda u januarskom prijelaznom roku bio na pragu transfera u engleski Bournemouth, no i to je na kraju propalo pa će do kraja sezone po svemu sudeći grijati klupu na tribinama.

Italijan se, vjerovatno iz velikog očaja, sada odlučio na radikalan potez. Naime, 23-godišnjak je spreman ići na sud protiv Rome i kako izvještavaju tamošnji mediji, kontaktirao je “armiju advokata”.

Jasno je da sve ovo neće izaći na dobro. Ipak, kako god da se završi kompletna priča, igrač je sasvim sigurno sebi nepovratno srozao ugled, što je svakako veliki minus za nastavak karijere koja je tek počela…

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime