NJEGA NIJE OČEKIVAO: Neymara je jedno ime na Titeovom popisu za Katar potpuno šokiralo

Izbornik Brazila, Tite, u ponedjeljak je izazvao lavinu reakcija nakon što je objavio popis reprezentacije za skorašnje Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Titeov popis putnika u Katar izazvao je lavinu reakcija, a sigurno najveće iznenađenje bilo je to što je poziv dobio Dani Alves koji trenutno nosi dres meksičkog Pumasa.

Za Alvesa je sezona bila gotova još prije mjesec dana, a trenirao je nedavno čak i s Barcelonom kako bi ostao u formi. Međutim, nitko nije očekivao da će 39-godišnji veteran dobiti Titeov poziv.

Osim Danija Alvesa bilo je još nekoliko iznenađenja na Titeovom popisu, a jedno ime šokiralo je i najveću zvijezdu Brazila – Neymara.

Neymar je bez previše uzbuđenja pratio dok je Tite čitao imena s popisa igrača za Svjetsko prvenstvo jer je bilo jasno da će on sigurno ići u Katar, ali je bilo igrača na popisu za koje očito napadač PSG-a nije očekivao da će se tu naći.

To se posebno odnosi na Gabriela Martinellija koji ove sezone igra sjajno u Arsenalu, ali malotko u Brazilu je očekivao da će se na kraju on naći na popisu, a to je pokazala i Neymarova reakcija jer mu se na licu najbolje moglo vidjeti koliko je iznenađen.

Očekivalo se da će mjesto na popisu zauzeti Roberto Firmino koji se vratio u formu i igra vrlo dobro u Liverpoolu, ali je na kraju Tite odlučio priliku pružiti mladom napadaču Arsenala.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime