Novi problemi na Nou Campu: Barça želi aktivirati plan za izvanredne situacije, sedam zvijezda za to ne želi ni čuti

160423Lewa

Barcelona planira kolektivno smanjenje ugovora. Novinar katalonskog Sporta Toni Juanmarti tvrdi da dio igrača, pogotovo oni koji su ljetos tek došli u klub, ne žele pristati na to.

Poznato je da Barça već neko vrijeme ima velikih financijskih problema, a gorući problem predstavlja joj proračun za ugovore koji nadmašuju granice fair-playa La Lige.

Osim toga, Katalonci vrlo brzo kreću u renovaciju Nou Campa pa će svoje domaće susrete igrati na puno manjem stadionu, kapaciteta od “svega” 44.000 mjesta pa se očekuje i drastičan pad prihoda od karata.

Shodno tome, šefovi kluba odlučili su pokušati srezati ugovore. Dio igrača je odmah pristao na to, ali drugi dio, sačinjen većinom od igrača koji su ljetos došli u klub, ne želi niti čuti za taj plan.

Oni jednostavno ne vide smisao u smanjivanju ugovora. Smatraju da su pri potpisivanju već pristali na određene uvjete, potpuno svjesni financijske situacije u kojoj se klub nalazi“, objavio je novinar Sporta Toni Juanmarti.

Premda se ne spominju se konkretna imena, ali lista igrača koji su u klub došli u tom razdoblju je poznat. To su Robert Lewandowski, Jules Koundé, Raphinha, Franck Kessié, Andreas Christensen, Marcos Alonso i Pablo Torre.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime