NOVI ‘ŠAMAR’! Ronaldovo vrijeme je prošlo, a trener moćnog kluba u kojem je želio nastaviti karijeru svojom reakcijom to i potvrđuje

Portugalska legenda Cristiano Ronaldo, kao što je već i svima poznato, od jučer više nije nogometaš engleskog velikana Manchester Uniteda.

Ronaldo se sada sa reprezentacijom Portugala nalazi na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a u međuvremenu traži destinaciju na kojoj bi mogao nastaviti svoju klupsku karijeru.

37-godišnjak mašta o klubu koji igra Ligu prvaka, dok je prema posljednjim informacijama nakon svih silnih odbijenica bio spreman zaigrati i za tim koji ne nastupa u najelitnijem klupskom takmičenju.

Naime, popularni ‘CR7’ “pikirao” je Newcastle United kao, u ovom trenutku, idealnu momčad. Međutim, trener ‘Svraka’ Eddie Howe ekspresno je odbio šansu da Cristiano stigne na St. James’ Park.

Howe je poručio kako ima svoj sistem igre, te da se fokusira na mlađe igrače i radi na dugoročnom projektu, aludirajući na to da je Ronaldovo vrijeme itekako prošlo.

Još uvijek nije poznato gdje će Ronaldo nastaviti legendarnu karijeru poslije Svjetskog prvenstva, pa nam ostaje da u narednom periodu ispratimo sva dešavanja vezana za Portugalca..

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime