Novi sportski direktor Dinama vuče spektakularan potez i u Maksimir vraća jednog od najvećih u povijesti?!

Dinamu u posljednja tri kola HNL-a treba pet bodova da matematički potvrdi osvajanje titule.

Čim završi sezona, novopečeni sportski direktor Marko Marić sa svojim će timom krenuti u slaganje ekipe za narednu sezonu.

Klub bi mogao napustiti Martin Baturina, a pravo je pitanje što će biti s Brunom Petkovićem i njihovi možebitni odlasci uvelike će dirigirati Dinamove poteze u ljetnom mercatu.

Potpuno je jasno da će biti odlazaka, ali i dolazaka, a vrlo lako bi se moglo dogoditi da ‘Modri‘ ovog ljeta pokušaju vratiti jednog od svojih najboljih igrača u povijesti.

Mislav Oršić otišao je iz Dinama u zimskom prijelaznom roku prošle godine u Southampton u za 6 milijuna eura. Međutim, Oršić se nije proslavio i vrlo brzo je završio u turskom Trabzonsporu.

U Trabzonu je trebao biti jedan od glavnih igrača, ali je na ljetnim pripremama teško ozlijedio koljeno i kompletnu sezonu je naporno radio na oporavku.

U tome je i uspio i početkom prošlog mjeseca vratio se na teren. Oršić je u posljednjih mjesec dana upisao šest nastupa, ali je odigrao ukupno 43 minute.

Oršić u Trabzonu zarađuje oko 1.6 milijuna eura godišnje, a ugovor ima do narednog ljeta, a on sam navodno nema ništa protiv povratka u Dinamo.

Nikakvi pravi kontakti još uvijek nisu uspostavljeni, ali Oršićev povratak je još ljetos zaintrigirao Dinamove čelnike, koje se od tad promijenilo.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime